Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών kick boxing από τον Χρήστο Χριστιανίδη του ΑΣ "Κένταυρος" Αριδαίας


Σημαντική διάκριση για τον ΑΣ "Κένταυρος" Αριδαίας στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής του Κενταύρου, Χριστιανίδης Χρήστος από το Νεοχώρι Αλμωπίας,  κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία των  68 κιλών στο άθλημα του kick boxing, επιβραβεύοντας με την επιτυχία του αυτή τον προπονητή του  Αναστασιάδη Δημήτρη και τον ιστορικό σύλλογο στον οποίον ανήκει.

Μετά την επιτυχία του αυτή ο χαρισματικός αθλητής θέτει νέους στόχους και βάζει τον πήχη ψηλά, ατενίζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, επιδιώκοντας υψηλότερες αποδόσεις και μεγαλύτερη καταξίωση, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον σύλλογο που τον ανέδειξε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στους αγώνες μετείχαν σύλλογοι από 12 χώρες από όλον τον κόσμο και διοργανώτρια αρχή ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).





1 σχόλια :

Είναι εξαίρετος ο προπονητής Δημήτρης Αναστασιάδης και ο Χρήστος Χριστιανίδης με θέληση επιμονή και εμπιστοσύνη σ' αυτόν μπορεί να ανεβεί πολύ ψηλά..!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...