Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Ξεκινά την Τετάρτη 14 Ιουνίου το Aridea Seniors Tour


Ξεκινά την Τετάρτη 14 Ιουνίου το Aridea Seniors Tour, το διεθνές τουρνουά βετεράνων, που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας, από την Τετάρτη 14 έως την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Το Aridea Seniors Tour είναι διεθνές τουρνουά της ITF (International Tennis Federation) και συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 35 ετών σε ηλικιακές κατηγορίες. Στο φετινό τουρνουά, χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή του Καναδού, ελληνικής καταγωγής Κου Manoloudis Dimitrios με έτος γέννησης το 1938.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης την Παρασκευή 16 Ιυνίου στις 10.00 ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος των Ανδρών θα παρουσιάσει σε ανοιχτή συνάντηση την τεχνική του Natural Tennis.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...