Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Το Γραφείο Δημοτικής Κατάστασης (Δημοτολόγιο) του Δήμου Αλμωπίας τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 δε θα λειτουργήσει κανονικά

          

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


       Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Δημοτικής Κατάστασης (Δημοτολόγιο)  του Δήμου Αλμωπίας τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 δε θα λειτουργήσει κανονικά λόγω συμμετοχής των υπαλλήλων σε υποχρεωτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο << Μητρώο Πολιτών ( Α΄ φάση) >>.
   Παρά τα ανωτέρω και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα υπάρχει υπάλληλος του Δήμου για την παραλαβή και μόνο των αιτημάτων σας.
   Όσοι πολίτες έχουν άμεση ανάγκη έκδοσης πιστοποιητικού παρακαλούμε να απευθύνονται στα ΚΕΠ Αριδαίας.


 Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών,     Παιδείας,                                Πολιτισμού,Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού


                                                Χατζηγιαννίδης Γεώργιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...