Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΗΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ


Γ. ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: 
ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ  ΗΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΥΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Εσωτερικών - Προστασίας του Πολίτη, την επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Αθύρων για την επικείμενη κατάργηση της Αστυνόμευσης της περιοχής τους από το Α.Τ. Κουφαλίων.
Όπως επισημαίνεται στην αναφορά, τα Άθυρα εξαιτίας της γεωγραφικής τους ιδιαιτερότητας, πέραν του γεγονότος ότι εδώ και 50 χρόνια υπάγονται στο Α.Τ. Κουφαλίων, εξυπηρετούνται γενικά από όλες τις υπηρεσίες των Κουφαλίων- Θεσσαλονίκης (Γυμνάσιο, Λύκειο, ΟΑΣΘ ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ ).
Υπογραμμίζεται επίσης ότι η ενδεχόμενη κατάργηση της Αστυνόμευσης των Αθύρων από το Α.Τ. Κουφαλίων και η μεταφορά της αρμοδιότητας αυτής στο ήδη επιβαρυμένο  Α.Τ. Γιαννιτσών ( το οποίο εξυπηρετεί 65000 κατοίκους, έχοντας ακτίνα δράσης τουλάχιστον 50 χιλιομέτρων ), είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει αρνητικές συνέπειες για τους κατοίκους της συγκεκριμένης Τοπικής Κοινότητας σε ζητήματα παραβατικότητας και εγκληματικότητας.
Ως εκ τούτου, ο Γιώργος Καρασμάνης με την κοινοβουλευτική του αυτή παρέμβαση ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να μεριμνήσει, ώστε να παραμείνει η Αστυνόμευση των Αθύρων στο ευρισκόμενο σε απόσταση μόλις 5 χιλιομέτρων Α.Τ. Κουφαλίων από την εν λόγω Τοπική Κοινότητα.


ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙO   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...