Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αναβάθμιση των υποδομών του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Αριδαία


ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗΝ  ΑΡΙΔΑΙΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου που θα δώσει νέα πνοή στην πόλη της Αριδαίας.

Ο λόγος για την αναβάθμιση των υποδομών του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής στην περιοχή κοντά στο Δασάκι και η δημιουργία παιδικής χαράς, με στόχο την εκπαιδευτική αξιοποίησή του από τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας και παράλληλα τη δημιουργία ενός χώρου αναψυχής που θα αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα, η μελέτη προβλέπει τη διαμόρφωση παιδικών χαρών με πρότυπα πολυπαιχνίδια, υπαίθρια σκακιέρα με γιγάντια πιόνια και γιγάντιο παιχνίδι τρίλιζα «ΣΚΟΡ 4», πολύπλευρες δραστηριότητες που οξύνουν το πνεύμα των παιδιών, βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση και καθιερώνουν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής και ως χώρο ψυχαγωγίας. Θα τοποθετηθούν καθιστικά, κιόσκια, τραπεζόπαγκοι, διακοσμητικά φωτιστικά εναρμονισμένα με το περιβάλλον, θα διαμορφωθεί μικροκλίμα με τη φύτευση στον περιβάλλοντα χώρο αειθαλών, δέντρων και θάμνων, κάνοντας αυτόν ελκυστικό και για τους γονείς των παιδιών που θα προτιμούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για τις ελεύθερες ώρες των παιδιών τους μετατρέποντας το σε έναν οργανισμό με έντονη κοινωνική δράση.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε τον χώρο των εργασιών και ενημερώθηκε εκτενώς για την πορεία τους, ενώ παράλληλα τόνισε ότι ήρθε η ώρα αυτός ο χώρος να αξιοποιηθεί και να δώσει νέες δυνατότητες στους κατοίκους της πόλης μας και κυρίως στους μικρούς μας φίλους που θα εντυπωσιαστούν από την ποικιλία παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που θα συναντούν εκεί και ταυτόχρονα τα σχολεία της περιοχής μας θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται το Πάρκο στα πλαίσια της εκπαιδευτικής δραστηριότητας που αφορά στην κυκλοφοριακή αγωγή, μέσα σε έναν χώρο ψυχαγωγίας και παιχνιδιού.
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...