Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας: Επιμορφωτική ημερίδα από τον Φώτη Βαζαίο, προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών (Davis Cup), με θέμα το «Natural Tennis»


Επιμορφωτική ημερίδα από τον Φώτη Βαζαίο,
προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ανδρών (Davis Cup), 
με θέμα το  «Natural Tennis»

O Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας και η Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Φώτη Βαζαίο, προπονητή Εθνικής Ελλάδος Ανδρών (Davis Cup), διοργανώνει επιμορφωτική ημερίδα, με θέμα το  «Natural Tennis», την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας.
Η συμμετοχή είναι ανοιχτή και αφορά προπονητές, παίκτες και γονείς αθλητών.
Έναρξη στις 10.00 π.μ.

O Φώτης Βαζαίος θα παρουσιάσει την τεχνική του «Natural Tennis», στα πλαίσια του πρωτοπόρου συστήματος ολιστικής εκμάθησης στην οποία ασκείται και διδάσκει το μεγαλύτερο διάστημα της πορείας του στο tennis.
Για την ημερίδα μας είπε : «Το ολιστικό σύστημα εκπαίδευσης είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που εστιάζει πέρα από τη φυσική κατάσταση του αθλητή και στην εσωτερική διάσταση. Ο αθλητής δεν αντιμετωπίζεται σαν μια βιολογική μηχανή αλλά ως μια οντότητα με διαστάσεις πνευματικές, βιολογικές και συναισθηματικές. Η τεχνική αυτή είναι δοκιμασμένη και υιοθετημένη από παίκτες παγκοσμίου βεληνεκούς.
Στην ημερίδα αυτή θα παρουσιασθεί η εκμάθηση της τεχνικής του «Natural Tennis» και συγκεκριμένα στο 1ο επίπεδο το οποίο αποτελεί τη βάση για τα επόμενα επίπεδα.  Το σύστημα του «Natural Tennis» εμπεριέχει τη δύναμη της απλότητας. Θα προκαλέσει όσα γνωρίζατε ως σήμερα, γιατί θα μάθετε να παίζετε εύκολα και αποτελεσματικά με το νέο αυτό τρόπο όπως οι επαγγελματίες, από το πρώτο μάθημα. «Natural Tennis» σημαίνει προσπάθεια χωρίς πίεση (Effortless tennis). Η «Natural Tennis» μέθοδος αξιοποιεί τις τεχνικές με τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Τα χτυπήματα δεν επιβαρύνουν καθόλου το σώμα, είναι ουσιώδη, αποτελεσματικά και δεν κουράζεστε γιατί δεν σπαταλάτε άσκοπη ενέργεια. Είναι η τεχνική της μη βίας που συνδυάζει αρμονία σε σώμα, νου & ψυχή».

     Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας
Τσαρκνιάς Πέτρος                                                                                      Τρίκκας Γεώργιος 0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...