Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Υπογραφή της σύμβασης του έργου για την αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Υπογραφή της σύμβασης του έργου για την αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου –Αηδονά

Μία ακόμη σύμβαση έργου υπογράφηκε από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Πρόκειται για το έργο με διακριτικό τίτλο «Έργα αναβάθμισης λαϊκής αγοράς Αριδαίας», συνολικού προϋπολογισμού 40.000,00 € και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Η κα Αθανασιάδου – Αηδονά στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης δήλωσε: «Με το έργο αυτό υλοποιούμε ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Αλμωπίας και της ευρύτερης περιοχής, βελτιώνοντας την υφιστάμενη κατάσταση στο χώρο της λαϊκής αγοράς Αριδαίας. Ακόμη, δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των παραγωγών της περιοχής οι οποίοι συμμετέχουν στον παραδοσιακό θεσμό των λαϊκών αγορών προσφέροντας στους συμπολίτες μας τα τοπικά, ποιοτικά προϊόντα. Η απρόσκοπτη υλοποίηση των έργων που περιλαμβάνει ο αναπτυξιακός μας προγραμματισμός, συνεχίζεται».


Οι εργασίες αναβάθμισης - ανάπλασης περιλαμβάνουν γενικές εκσκαφές, καθαιρέσεις φθαρμένων πεζοδρομίων, κατασκευή πεζοδρομίων, κατασκευή τριών φρεατίων από οπλισμένο σκυρόδεμα, αρμολογήματα υφιστάμενων πλακοστρώσεων, προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών ιστών, προμήθεια και τοποθέτηση βρύσης, προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κολωνακίων πεζοδρομίου, επισκευή φθαρμένων τμημάτων οδού και ελαιοχρωματισμούς υφιστάμενων μεταλλικών κολωνακίων πεζοδρομίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...