Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 25 Ιουνίου 2017

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2017


ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ HANDBALL CHERRY CUP 2017 ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Ολοκληρώθηκε με την τελετή λήξης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Handball Cherry Cup 2017, το οποίο για πρώτη φορά διεξήχθη στην Αριδαία και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ).

Σε αυτό συμμετείχαν περίπου 320 αθλητές, ενώ πλήθος κόσμου απ’ όλη την Ελλάδα στήριξε τη διοργάνωση και βρίσκεται στην περιοχή μας, ενισχύοντας σημαντικά την αγορά της Αριδαίας και των Λουτρών, συνδυάζοντας το πανελλήνιο αθλητικό γεγονός με τον τουρισμό.

Η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε πανηγυρικό κλίμα, με την παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, ο οποίος συμμετείχε στις απονομές κυπέλλων και μεταλλίων, ενώ συνεχάρη όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτή τη σημαντική διοργάνωση και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη ο οποίος από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε αυτή την αθλητική διοργάνωση και συντόνισε την προσπάθεια από πλευράς Δήμου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...