Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Οι βουλευτές Γιάννης Σηφάκης , Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου στο πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ


Με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ συναντήθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Σηφάκης ( Πέλλας), Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου ( Ημαθίας) 
Συζητήθηκαν οι αναγγελίες και αποζημιώσεις για τις πρόσφατες ζημιές από βροχοπτώσεις και  ανεμοθύελλα σε Πέλλα και Ημαθία
Διαπιστώθηκε η πρόοδος των εκτιμήσεων στις φετινές ζημιές και ο πιθανότερος χρόνος πορισμάτων και αποζημιώσεων στους πληγέντες παραγωγούς 
Συζητήθηκε ακόμη η πρόταση για εκχώρηση των πορισμάτων σε Τράπεζες ( απευθείας ή μέσω συνεταιρισμών) για την χρηματοδότηση των πληγέντων αγροτών 
Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές και ο αντιπρόεδρος Θανάσης Ζανιάς ανέφεραν στους βουλευτές ότι έχουν ήδη προχωρήσει σε αναγγελίες για τις ζημιές που θα αποζημιωθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα στον κανονισμό του ΕΛΓΑ. 
Διαπιστώθηκε από όλους ως ταχεία και πρώτη φορά τόσο αποτελεσματική η εκτίμηση των φετινών ζημιών με εκτιμητές σε όλα τα μέρη που επλήγησαν. Προβλέπεται η έκδοση των πορισμάτων ως τέλος Οκτωβρίου και η πληρωμή τους στο τέλος του χρόνου ( αν έχουν εισπραχτεί οι εισφορές και υπάρχουν τα αντίστοιχα διαθέσιμα) ή άλλως κοντά στο τέλος Ιανουαρίου. 
Ακόμη συζητήθηκε η δυνατότητα εκχώρησης των πορισμάτων και η χρηματοδότηση έναντι αυτών από Τράπεζες ( απευθείας ή μέσω συνεταιρισμών) και όλοι δεσμεύτηκαν να εργαστούν πάνω σε αυτό το θέμα. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...