Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Γιώργος Καρασμάνης: «Κατοχυρώστε το επίδομα παραμεθορίων περιοχών»


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
«Κατοχυρώστε το επίδομα παραμεθορίων περιοχών»

Στο θέμα της κατοχύρωσης του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών, αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρασμάνης, μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.
Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, την υποχρέωση της Κυβέρνησης να σεβαστεί την απόφαση της Επιτροπής Περιφερειών το 2007 – η οποία και υπερψηφίστηκε από όλες τις Πτέρυγες της Βουλής – με την οποία η Πέλλα χαρακτηρίζεται ως Νομός Παραμεθόριος και Προβληματικός στο σύνολό του και έτσι, δόθηκε το επίδομα παραμεθορίων περιοχών.
  Ζήτησε δε από τους συναρμόδιους Υπουργούς, να εκδώσουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση βάσει του Νόμου 4354/2015 και της σχετικής εγκυκλίου αρ. πρωτ. 2/31029/ΔΕΠ/6.5.2016 (ΑΔΑ:ΩΛ9ΣΗ-ΟΝΜ), που όριζε την 31/10/2016 ως καταληκτική ημερομηνία για την κατοχύρωση του συγκεκριμένου επιδόματος.

27/07/2017

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...