Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

"Ώρα Μηδέν" για το 6ο Φράγμα Πάρτι


Η μεγάλη στιγμή της έναρξης του 6ου Φράγμα Πάρτι έφτασε και οι διοργανωτές ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ξεκινήσει σήμερα το απόγευμα το μεγαλύτερο καλοκαιρινό event της Αλμωπίας.

Τα αναψυκτικά, οι χυμοί και τα ποτά παγώνουν στους καταψύκτες, τα bars είναι εξοπλισμένα, ο ήχος βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών, οι dj's ετοιμάζουν τις λίστες τους, τα φουτουριστικά φώτα έχουν κρεμαστεί στα αιωνόβια πλατάνια, οι τεχνητές λιμνούλες με το γάργαρο τρεχούμενο νερό είναι γεμάτες περιμένοντας τους τολμηρούς για το παραδοσιακό μπουγέλο.

Χρέος όλων μας, να περάσουμε το διήμερο μια βόλτα από την απείρου κάλλους τοποθεσία και να ενισχύσουμε όσο μπορούμε τον αγώνα των παιδιών του ΑΣ Πρόμαχοι για αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας.

Καλή διασκέδαση.
Καλή επιτυχία. 
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...