Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Συντήρηση των κτιρίων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Προμάχων


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα το έργο που αφορά στη συντήρηση των κτιρίων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Προμάχων.

Στα παραπάνω σχολικά κτίρια υπάρχουν φθορές στα επιχρίσματα λόγω της υγρασίας και της παλαιότητας. Για το λόγο αυτό, απαιτείται η καθαίρεση αυτών σε κάποια σημεία και η αποκατάστασή τους. Επίσης, θα γίνει χρωματισμός τόσο σε εξωτερικές όσο και σε εσωτερικές επιφάνειες. Παράλληλα, θα γίνουν εργασίες επιστρώσεων πεζουλιών με μάρμαρο στα τμήματα που λείπουν ή είναι σπασμένα, επενδύσεις τοίχων σε ορισμένα τμήματα των wc-χολ, θα μπουν πλακάκια στους νιπτήρες, ενώ θα γίνουν και εργασίες επισκευής των υδρορροών και ελαιοχρωματισμοί σιδηρών επιφανειών.

Οι παραπάνω παρεμβάσεις στοχεύουν στη βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας των σχολικών κτιρίων και η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη είναι 16.593,75 ευρώ (με το ΦΠΑ) από τη ΣΑΤΑ Σχολικών.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...