Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Συντήρηση του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και του Ξενιτίδειου Δημοτικού Ωδείου


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ


Στη συντήρηση του Ξενιτίδειου Πνευματικού Κέντρου και του Ξενιτίδειου Δημοτικού Ωδείου, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας. Ενός χώρου που «αγκαλιάζει» τον πολιτισμό ολόκληρου του Δήμου μας και αποτελεί ένα στολίδι για την πόλη της Αριδαίας.

Η σχετική μελέτη περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου, ώστε να καταστεί πιο λειτουργικός προς τους επισκέπτες και ταυτόχρονα να εξασφαλιστεί η συνεχής, ανεμπόδιστη και ασφαλής κίνηση των πεζών. Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα περιλαμβάνουν σημαντικές παρεμβάσεις στο έδαφος με κρασπεδώσεις και πλακοστρώσεις. Επίσης, στην πλευρά που γειτνιάζει με τον χωματόδρομο θα κατασκευαστούν χτιστά καθιστικά από εμφανές σκυρόδεμα και ξύλινη επίστεψη. Παράλληλα, στο πεζόδρομο θα γίνει διαμόρφωση για την ευκολότερη προσέλευση τυφλών και διάβαση για την πρόσβαση ΑΜΕΑ με ράμπα σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.999,68 ευρώ (με το ΦΠΑ) από το Τεχνικό Πρόγραμμα 2017.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...