Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) του Δήμου Αλμωπίας ανακοινώνεται ότι οι καταναλωτές μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους κατόπιν σχετικής αιτήσεως στα γραφεία της Επιχείρησης (Δημαρχείο, Πλατεία Αγγελή Γάτσου, τηλ. 2384024590), στα πλαίσια του νόμου υπ’ αριθμ. 4483.

Με αυτόν τον τρόπο, όσοι ενταχθούν στις ευνοϊκές ρυθμίσεις με ελάχιστη δόση τα 20 ευρώ, απαλλάσσονται από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, ως εξής:

α) αν εξοφληθούν εφάπαξ, με απαλλαγή κατά ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%),

β) αν εξοφληθούν σε δύο (2) έως είκοσι τέσσερις (24) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%),

γ) αν εξοφληθούν σε εικοσιπέντε (25) έως σαράντα οκτώ (48) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό εβδομήντα τοις εκατό (70%),

δ) αν εξοφληθούν σε σαράντα εννέα (49) έως εβδομήντα δύο (72) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό εξήντα τοις εκατό (60%),

ε) αν εξοφληθούν σε εβδομήντα τρεις (73) έως εκατό (100) δόσεις, με απαλλαγή κατά ποσοστό πενήντα τοις εκατό (50%).

Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο η καθυστέρηση καταβολής δόσης συνεπάγεται την επιβάρυνση αυτής με μηνιαία προσαύξηση 5% επί του ποσού της δόσης από την επόμενη της ημέρας που όφειλε αυτή να καταβληθεί.

Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στις παραπάνω ευνοϊκές ρυθμίσεις έως τις 30 Νοεμβρίου 2017, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου, «οι καταναλωτές που έχουν οφειλές, μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία μας και να ενημερωθούν εκτενώς για όλες τις λεπτομέρειες της παραπάνω ρύθμισης. Είμαστε καθημερινά στη διάθεση του κάθε συμπολίτη μας και θεωρούμε ότι με αυτή τη ρύθμιση θα διευκολυνθούν σημαντικά οι καταναλωτές μας που βιώνουν μία δύσκολη καθημερινότητα λόγω της οικονομικής κρίσης και δυσκολεύονται πολλές φορές να πληρώσουν ακόμα και τις βασικές τους υποχρεώσεις».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...