Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Προμάχων.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Προμάχων.
Η δράση διεξήχθη στο Κέντρο Νεότητας του χωριού και υπήρξε μεγάλη προσέλευση των εθελοντών-μελών, όπου κύλησαν όλα σύμφωνα με τον προγραμματισμό.
Παρατηρήθηκε  μια ομαλή  και συνεχής ροή των αιμοδοτών,  πράγμα που διευκόλυνε το διμελές (μια γιατρός και μια νοσηλεύτρια-αιμολήπτρια) ευγενέστατο και υπομονετικότατο προσωπικό του Νοσοκομείου Έδεσσας, ενώ ενθαρρυντικό ήταν το φαινόμενο της προσέλευσης νέων αιμοδοτών, δίνοντας έτσι το μήνυμα,  ότι η προσπάθεια επέκτασης της δράσης σε περισσότερο πληθυσμό, αποδίδει καρπούς και τα αποθεματικά της  συνεχώς αυξάνονται.
Αξιολογότατη προσπάθεια της Τράπεζας, η οποία έχει καθιερωθεί στην συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας, αποτελώντας τον  καταλυτικότατο παράγοντα και το αποκούμπι για όποιον χρειαστεί την συνδρομή της, έχοντας στήσει μια ομπρέλα ασφαλείας για την υγεία όλων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...