Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία ανακοινώνει τη διοργάνωση του 18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου


Πρόσκληση
Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία ανακοινώνει τη διοργάνωση του
18ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου

«Η Ελληνική Δασοπονία μπροστά σε σημαντικές προκλήσεις: αειφορική διαχείριση δασών, δασικοί χάρτες, περιβαλλοντικές τεχνολογίες - δικτύωση και προστασία φυσικού περιβάλλοντος»
&
International Workshop
“Information Technology, Sustainable Development, Scientific Network & Nature Protection”

                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 Δρ. Νικόλαος Γρηγοριάδης
Τακτικός Ερευνητής ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ/ΙΔΕ Θεσ-νίκης

  
Η Ελληνική Δασολογική Εταιρεία (Ε.Δ.Ε.) διοργανώνει το 18ο Πανελλήνιο Δασολογικό Συνέδριο & Διεθνή Ημερίδα με αντικείμενο: «Η Ελληνική Δασοπονία μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις: αειφορική διαχείριση δασών, δασικοί χάρτες, ολοκληρωμένη διαχείριση υπαίθρου και προστασία φυσικού περιβάλλοντος», ενώ το International Workshop έχει ως τίτλο: Information Technology, Sustainable Development, Scientific Network & Nature Protection και θα πραγματοποιηθούν στο Βαρόσι της Εδεσσας (8-11 Οκτωβρίου 2017). Το Συνέδριο και το Workshop είναι υπό την αιγίδα τριων κορυφαίων φορέων της χώρας: της Βουλής των Ελλήνων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), και του Υπουργείοε Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ). Στην παραπάνω προσπάθειά μας συμβάλλουν: το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.), η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης με τις τοπικές Δασικές Υπηρεσίες, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ο Δήμος Εδέσσης, το ΚΠΕ Εδέσσης-Γιαννιτσών, το Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Α.Π.Θ. και τα δυο Ινστιτούτα Δασικών Ερευνών Θεσ/νίκης-Αθηνών (ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ).

Το Συνέδριο αυτό αποτελεί το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός του δασικού κλάδου & του Φυσικού Περιβάλλοντος με έμφαση στα 100 χρόνια λειτουργίας του πρώτου Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αναμένεται να το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 σύνεδροι, η πλειονότητα των οποίων θα προέρχεται γενικά από τον γεωτεχνικό χώρο, κυρίως όμως από τη Δασική Υπηρεσία. Ειδικότερα αυτό το Συνέδριο θα έχει διεθνή χαρακτήρα, καθώς αυτό θα φιλοξενήσει εισηγητές και εργασίες από το εξωτερικό. Δυο διακεκριμένοι καθηγητές θα ανοίξουν το συνέδριο – ο πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος κος Θεοxάρης Ζάγκας και ο επίτιμος γερμανός Καθηγητής Freiburg Juergen Huss, 150 προφορικές εισηγήσεις από Έλληνες και ξένους συνέδρους (από 12 χώρες), 60 πόστερ και 2 στρογγυλά τραπέζια αποτελούν την επιστημονική παρακαταθήκη του συνεδρίου. Στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα ερευνών κορυφαίων επιστημόνων της Δασολογικής επιστήμης και του Φυσικού Περιβάλλοντος, και τα πορίσματά τους θα δώσουν απαντήσεις σε πολλά από τα επείγοντα περιβαλλοντικά προβλήματα της χώρας μας και όχι μόνο. Τέλος θα ακολουθήσει εκπαιδευτική εκδρομή στην περιοχή της Αλμωπίας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την παρουσία σας.

Με ιδιαίτερη τιμή
Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος
Δρ Νικόλαος Σ. Γρηγοριάδης

Τακτ.Ερευνητής ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ / ΙΔΕ Θεσ-νίκης



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...