Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Το Υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει τον Δήμο Σκύδρας με 70.000,00 € για αποκατάσταση ζημιών


Γιάννης Σηφάκης :  Το Υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει Δήμους της χώρας με 688.000,00 € μεταξύ των οποίων και τον Δήμο Σκύδρας με 70.000,00 € για αποκατάσταση ζημιών λόγω φυσικών καταστροφών από κακοκαιρία.
Η απόφαση του ΥΠΕΣ απαντά θετικά στο αίτημα και την διεκδίκηση του Δήμου Σκύδρας και της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου.

Συνημμένη η σχετική απόφαση

Ενισχύσεις 688.000 ευρώ στους Δήμους Χαλκιδέων, Κεφαλλονιάς, Μίνωα Πεδιάδας και Σκύδρας
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις και επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 688.619,94 ευρώ σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στις δομές τους.
Αποκλειστικά για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των  Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού προς τρίτους, εγκρίθηκαν οι παρακάτω επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 418.619,94 ευρώ, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών «Επιχορηγήσεις εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΕΣ – κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους. Στον ακόλουθο πίνακα αναφέρονται αναλυτικά τα ποσά:
Δήμος
Νομός
Ποσό σε ευρώ
Χαλκιδέων
Ευβοίας
43.241,74
Κεφαλλονιάς
Κεφαλληνίας
375.378,20

Ενίσχυση για την αντιμετώπιση ζημιών που προκαλούνται από θεομηνίες
Τέλος, εγκρίθηκαν έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 270.000 ευρώ, στους Δήμους Μίνωα Πεδιάδας, Νομού Ηρακλείου (ευρώ 200.000) και Σκύδρας, Νομού Πέλλας (ευρώ 70.000), για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές των Δήμων, λόγω των φυσικών καταστροφών από την κακοκαιρία, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...