Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ενυπόγραφη εξώδικη επιστολή διαμαρτυρίας από τους γονείς των μαθητών του Νηπιαγωγείου Προμάχων.


Οι γονείς των μαθητών του Νηπιαγωγείου Προμάχων στην συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής κύριο Γεωργίου, τόνισαν πως όσες επισκευές και παρεμβάσεις κι αν δεχτεί το νυν κτίριο του Νηπιαγωγείου Προμάχων, δεν πρόκειται να καταστεί κατάλληλο να φιλοξενεί μαθητές.
Αφενός λόγω της παρατεταμένης υγρασίας και μούχλας που υπάρχει στην άνω των εβδομήντα ετών τοιχοποιία, η οποία εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία των παιδιών, και αφετέρου οι παιδικές τουαλέτες που βρίσκονται στον πίσω χώρο του σχολείου και είναι παγωμένες καθώς δεν θερμαίνονται και όταν υπάρχει βροχόπτωση εισέρχονται νερά με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε αυτές να αποτελεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των μικρών μαθητών.
Η προσωρινή φιλοξενία του Νηπιαγωγείου στο κτίριο του Δημοτικού σχολείου είναι αποδεκτή έως ότου βρεθεί το κατάλληλο κτίριο προκειμένου να στεγαστούν οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό.
Η λύση, στην οποία οι γονείς επιμένουν και διεκδικούν, είναι ένα νέο κτίριο εξ αρχής.
"Πρόκειται για την υγεία των παιδιών μας", τόνισαν και κατέθεσαν ενυπόγραφη εξώδικη επιστολή διαμαρτυρίας, την οποία κοινοποίησαν και στην Διεύθυνση Α' βάθμιας Εκπαίδευσης και στη Διεύθυνση Υγιεινής.



9 σχόλια :

Γονείς όσα βαψιματα και να κανουν το κτήριο δεν είναι κατάλληλο για παιδιά έχουμε 2017-2018 ημαρτον ποιον κοροϊδεύουν.

politika paixnidia se varos athown paidion.krima ton psifisame omos ekloges konti giorti tha ta poume xana

θελουμε απαντηση με φωτο (κατα προτιμηση selfie) του κ. Δημαρχου με το τι μελλει γενεσθαι, μια φωτο η οποια θα γινει viral και θα δωθει λυση στο προβλημα των παιδιων μας. κουνια που τον κουνουσε, ας παρει το αμαξι και τον προσωπικο οδηγο να κατεβει στη περιφερεια να διεκδικησει χρηματα για νεο σχολειο και ας αφησει τα μπαλωματα και τους στολισμους με πετρινους τοιχους.

ΤΗ θέλετε βρε γονεις και ενοχλειτε τον ανθρωπο για κάτι τόσο ασήμαντο που αφορα μικρά παιδιά και την υγεια τους; Έχει τοσα προβλήματα και εσείς απο πανω τόσες φωτογραφισεις σε πεζοδρόμια, δρόμους, εκκλησίες, μοναστήρια, χωράφια, λουτρά, μαζί σας να ασχοληθεί; Έλεος είστε.... Είπε θα σας το βάψει το σχολείο θα φύγουν οι μουχλες για λίγο όσο για να γίνει η φωτογράφιση του σπό τον προσωπικό του φωτογράφο,οδηγό,συμβουλο,για το προσωπικό του ηλεκτρονικο έντυπο *Μπινός news*. Για καινούργιο σχολείο δεν ασχολούμαι γιατί πρεπει να τρεξω να ψαξω επιχορηγησεις που να βρω χρονο έχω και γυμναστήριο δεν μπορω δεν προλαβαινω.

OUTE NTROPI EXOUN OUTE TSIPA OUTE PANTELONIA FORANE GYNAIKOULLES EINAI
H THA MAS VROUNE LISI H KAHKAN.
TA PAIDIA MAS DEN TOUS FTAINE SE TIPOTA.

Ουτε ψύλλος στον κόρφο τους. Να μαζευτουμε όλοι και το διδακτικό προσωπικό, και η πρωτοβάθμια και ο δήμος και οι υπάλληλοι καθαριότητας του κτηρίου να στρωθουν στην δουλειά γιατί οι γονεις ξύπνησαν και θα τους βρουν μπροστά τους. Τα στόματα βαρέθηκαν να είναι κλειστά. Κάντε όλοι την δουλεια σας.

Ουτε ψύλλος στον κόρφο τους. Να μαζευτουμε όλοι και το διδακτικό προσωπικό, και η πρωτοβάθμια και ο δήμος και οι υπάλληλοι καθαριότητας του κτηρίου να στρωθουν στην δουλειά γιατί οι γονεις ξύπνησαν και θα τους βρουν μπροστά τους. Τα στόματα βαρέθηκαν να είναι κλειστά. Κάντε όλοι την δουλεια σας.

Ginete h dimoprasia ta to vapsoume kai ola kala. Den ta fainete tpt. Kai istera hrtan oi melises. Th. Agelopoulos

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...