Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Έδεσσα


Κατάθεση στεφανιού από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στην Έδεσσα
  
Υπό βροχή πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που οργάνωσε ο Δήμος της πόλης.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου κατέθεσε στεφάνι, τιμώντας τους αγωνιστές του πολυτεχνείου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Τάκης Γιάννου, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των τοπικών στρατιωτικών και πολιτικών αρχών και φορέων, μαθητές, καθηγητές και πλήθος κόσμου.


Σε σύντομο μήνυμά της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου, αναφέρει: «Οι αγώνες και τα οράματα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου για δημοκρατία, ελευθερία, παιδεία, ισοτιμία, κοινωνική και οικονομική ευημερία, εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και να μας εμπνέουν. Η νέα γενιά αξίζει ένα καλύτερο μέλλον και αυτό μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από την κοινωνική και πολιτική εγρήγορση και την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών στις δημοκρατικές διαδικασίες. Η Πέλλα, όπως και όλες οι τοπικές κοινωνίες μπορούν να αναδειχθούν σε κοιτίδες πολιτισμού, δημοκρατίας και περισσότερων διεκδικήσεων για πρόοδο και ανάπτυξη». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...