Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

«Ευαισθητοποίηση-Αλληλεγγύη-Ανθρωπιά»


Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς», αναγνωρίζοντας την τεράστια ανάγκη υποστήριξης των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από την σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε τις περιοχές της Μάνδρας και της Νέας Περάμου Αττικής, οργανώνει δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, στοχεύοντας στην ανακούφιση και ενίσχυση των κατοίκων με τρόφιμα και είδη Α΄ανάγκης.
 Το Εδεσσαϊκό Θέατρο επικροτεί την εκστρατεία του αδελφού συλλόγου για τη συγκέντρωση βοήθειας, προσφέροντας το δικό του πακέτο με τρόφιμα και είδη Α΄ανάγκης και συγχαίρει τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Ποντίων για την πρωτοβουλία.
 Ελπίζοντας στην θετική ανταπόκριση των συνδημοτών μας, η συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών θα συνεχιστεί ως τις 13 Δεκέμβρη .
Πληροφορίες στα τηλ 6976401127 και 6948181178.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...