Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ


ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ

«ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ»

Μια πολύ σημαντική συμμετοχή των Λουτρών Πόζαρ και του Δήμου Αλμωπίας ήταν αυτή που διεξήχθη στην Ιταλία στην πόλη Cori, δίπλα στη Ρώμη. Ένα Συνέδριο Τουρισμού στο οποίο συμμετείχαν Δήμοι και πολλοί επαγγελματίες που ασχολούνται με το Τουρισμό.

Στη συνάντησή αυτή δόθηκε η ευκαιρία στην αποστολή του Δήμου Αλμωπίας με επικεφαλής τον Δήμαρχο και Πρόεδρο των Λουτρών κ. Δημήτρη Μπίνο, να παρουσιάσει για άλλη μια φορά την Ευρωπαϊκή μας Λουτρόπολή.

Δύο θεματικές κυριάρχησαν: Του Θρησκευτικού και του Ιαματικού Τουρισμού. Καταγράφηκαν κατά γενική άποψη θέσεις που έχουν να κάνουν με την ανάγκη ανάδειξης συνθετικά όλων των μορφών Τουρισμού και παρουσιάστηκαν Τουριστικά Προϊόντα από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες.

Στο συνέδριο συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών κ. Δημήτρης Μπίνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Αβραμίκας και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Γιάννης Μπίνας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Η συμμετοχή μας στο Συνέδριο του Τουρισμού της Ιταλίας φέρνει θετικά και ουσιαστικά αποτελέσματα. Από μόνο του το γεγονός μας κάνει συνομιλητές με τους Ευρωπαίους υπεύθυνους στον τομέα του Τουρισμού. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στον Τουρισμό και γι’ αυτό έχω αναλάβει προσωπικά το χαρτοφυλάκιο της Τουριστικής Ανάπτυξης. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας είναι ορατά. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερες προοπτικές».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...