Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη των Chef του ΔΙΕΚ Έδεσσας σε επιχείρηση καλλιέργειας τρούφας


Το τμήμα "Μαγειρικής Τέχνης" του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, αφουγκραζόμενο τις υψηλές γαστρονομικές απαιτήσεις της εποχής, επισκέφτηκε την Τρίτη 14-11-2017 την «Dryas Greek Truffle» στη Βέροια Ημαθίας, μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και παρασκευή προϊόντων με βάση την τρούφα.

Οι μελλοντικοί Αρχιμάγειρες καθοδηγούμενοι από τους Chef εκπαιδευτές Κελεσίδη Ι. και Κουρατζόγλου Θ. είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά της καλλιέργειας και συγκομιδής της τρούφας, να δουν, να μαγειρέψουν και να γευτούν λευκές και μαύρες τρούφες.

Οι ιθύνοντες της «Dryas Greek Truffle» εκτός από την άψογη φιλοξενία και υψηλού επιπέδου κατάρτιση που παρείχαν στους σπουδαστές, προσφέραν στο τέλος τρούφες και προϊόντα τρούφας, ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους σπουδαστές κατά την εκπαίδευση τους στο ΔΙΕΚ Έδεσσας, για την παραγωγή εδεσμάτων υψηλής γαστρονομικής αξίας.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...