Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Σύγχρονοι "Μάγοι" αντί για Χρυσό, Λίβανο και Σμύρνα μοίρασαν φακελάκια με 50ευρα στους Προμάχους Αλμωπίας


Μυστηριώδεις άγνωστοι, λειτουργώντας ως σύγχρονοι "Μάγοι" μοίρασαν δώρα σε οικογένειες της τοπικής κοινότητας των Προμάχων Αλμωπίας.
Αντί για Χρυσό, Λιβάνι και Σμύρνα, χάρισαν φακελάκια, τα οποία περιείχαν πενηντάευρα, κάνοντας τους έκπληκτους παραλήπτες να αισιοδοξούν και να παίρνουν έστω μια μικρή ανάσα τις δύσκολες αυτές εορταστικές εποχές που διαβιούμε όλοι μας.
Οι φάκελοι από τη μια πλευρά ανέγραφαν την ευχή "Χρόνια Πολλά" κι από την άλλη, ένα απόσπασμα από το  Κοντάκιο της Γέννησης του Χριστού" του Ρωμανού του Μελωδού. δίνοντας σαφώς το μήνυμα της Ελπίδας και της εγκαρτέρησης.
Εξαιρετική και πρωτότυπη κίνηση από άγνωστους και ανώνυμους φιλάνθρωπους συνανθρώπους μας, η οποία ευχόμαστε, εκτός από τις δέκα περιπτώσεις που μας έχουν αναφερθεί, να πολλαπλασιαστεί.

Χρόνια Πολλά.
Καλά Χριστούγεννα.


5 σχόλια :

ξέρω ότι εσύ είσαι πάλι πίσω από όλο αυτό

keep going.

Α. Α.

Μπράβο τους.Χρόνια πολλά σε όλους υγεία, χαρά και ευτυχία.

ένας και μοναδικός άγιος ρασοφορος που έχει στο dna του το χωριό του και προσεύχεται για αυτό .και μεις σαγαπαμε και είμαστε υπερήφανοι για σένα.

8.20 καμμία σχέση με αυτόν που φωτογραφίζεις....

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...