Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Συντήρηση και επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής – Αλώρου


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΙΦΙΑΝΗΣ - ΑΛΩΡΟΥ

Στη συντήρηση και επισκευή της στέγης του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής – Αλώρου, προχωρά ο Δήμος Αλμωπίας, κάνοντας πράξη τη δέσμευση που είχε δώσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πριν από περίπου ένα χρόνο.

Τότε ο Δήμαρχος είχε ενημερωθεί από τον Διευθυντή του σχολείου για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η στέγη και δεσμεύτηκε ότι θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να λυθεί αυτό το ζήτημα.

Η τεχνική μελέτη προβλέπει την αποξήλωση των κεραμιδιών και των ξύλινων εγκαταστάσεων και τοποθέτηση νέων, καθώς λόγω της παλαιότητας δημιουργούνταν συχνά προβλήματα υγρασίας και καταστροφής των ψευδοροφών των αιθουσών.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του παραπάνω έργου ανέρχεται σε 32.888 ευρώ (με το ΦΠΑ), από την ΣΑΤΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ προηγούμενων ετών.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...