Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας


Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά-Αθανασιάδου: Οι πολίτες να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας έχουν τεθεί οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με εντολή της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κας. Αθηνάς Αηδονά-Αθανασιάδου, για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Πέλλας βρίσκονται σε τακτική επικοινωνία με τους επικεφαλής όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του τοπικού, περιφερειακού και εθνικού μηχανισμού πολιτικής προστασίας, προκειμένου να λαμβάνονται άμεσα τα αναγκαία μέτρα διαχείρισης των επιπτώσεων της κακοκαιρίας. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας διαθέτει επαρκείς ποσότητες άλατος αποχιονισμού στις εγκαταστάσεις της για τον αποχιονισμό του Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου αρμοδιότητάς της και ήδη, από προχθές, βρίσκονται σε ετοιμότητα μηχανήματα αποχιονισμού σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου για την κάλυψη των τεσσάρων Δήμων.


Σε δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αηδονά Αθανασιάδου αναφέρει: «Ζήτησα από τις υπηρεσίες πολιτικής προστασίας να τεθούν σε επίπεδο αυξημένης ετοιμότητας και, ενδεχομένως, επιφυλακής τις προσεχείς ώρες, ώστε να μπορέσουμε να επέμβουμε έγκαιρα με την τυχόν έναρξη ακραίων καιρικών φαινομένων σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Το οδικό δίκτυο της Πέλλας είναι ιδιαίτερα εκτεταμένο και η εμπειρία από την περσινή χειμερινή περίοδο έδειξε ότι μπορεί να χρειαστεί να επέμβουμε ταυτόχρονα σε πολλά διαφορετικά σημεία. Η πρόληψη επομένως είναι σημαντική, ενώ με τον έγκαιρο προγραμματισμό περιορίζουμε σημαντικά το οικονομικό κόστος καθώς και την επικινδυνότητα για ατυχήματα. Παράλληλα, θα ήθελα να επισημάνω την αναγκαιότητα για τους πολίτες να λαμβάνουν τα αναγκαία μέσα προστασίας της ζωής και της περιουσίας τους, σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδίδει κάθε χρόνο η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της. Προτεραιότητά μας είναι οι δρόμοι της Πέλλας να είναι ασφαλείς για όλους τους διερχόμενους, τους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής και όλους όσους επιλέγουν τους καταξιωμένους προορισμούς μας για τις χειμερινές αποδράσεις τους». 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...