Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
Έχοντας την ηθική υποχρέωση για τη σωστή ενημέρωση των πολιτών του δήμου Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετείται από τη Μ.Υ. Έδεσσας, γνωστοποιούμε ότι τον τελευταίο χρόνο γίνονται φιλότιμες προσπάθειες για την επαναλειτουργία του ακτινολογικού τμήματος της Μ.Υ. Έδεσσας.
 Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του επικουρικού ιατρού ακτινολόγου και με τη βοήθεια της τοπικής οργάνωσης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά και των βουλευτών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του νομού μας, πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος του χώρου και του ακτινολογικού μηχανήματος, από ακτινοφυσικό, με προτεραιότητα ανάμεσα στις μονάδες υγείας της 3ης ΥΠΕ. Ακολούθως, αναπληρώθηκαν άμεσα οι ελλείψεις που διαπίστωσε ο ακτινοφυσικός. Εν συνεχεία ελέγχθηκε ο χώρος από κλιμάκιο ειδικών της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, κατά την οποία διαπιστώθηκαν άνευ σημασίας παρατηρήσεις, οι οποίες είναι υπό διόρθωση από κλιμάκιο τεχνικών της ΥΠΕ. Τέλος αναμένεται η έγκριση αγοράς νέου μηχανήματος υπερήχων για τη ΜΥ Έδεσσας.

Συμπερασματικά σύντομα θα  επαναλειτουργήσει το ακτινολογικό τμήμα της ΜΥ Έδεσσας, προσφέροντας τις δυνατόν καλύτερες παροχές υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους.

1 σχόλια :

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΚΟΡΟΊΔΕΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...