Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ημερίδα του Μ. Χ. Σ. Προμάχων με Θέμα: Η Μακεδονική Παράδοση της Αλμωπίας.


Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο "Ξενιτίδειο" Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλμωπίας στις 19:00, ο Μορφωτικός & Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα την Μακεδονική παράδοση της Αλμωπίας
Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια της διαφύλαξης και μετάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και οι θεματικές ενότητες που περιέχονται ευελπιστούμε να ενημερώσουν και να καλύψουν το κενό που υπάρχει. 
Κεντρικός ομιλητής θα είναι είναι ο κ. Κωνσταντίνος Νιχωρίτης καθηγητής του ΠΑΜΑΚ στο Τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών και τον πλαισιώνουν ο κ. Γεώργιος Τάτσιος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ο Ιωάννης Γεωργίου (εκπαιδευτικός). 
Στην εκδήλωση προσκαλούνται να συμμετέχουν ΟΛΟΙ οι κοινωνικοί φορείς της Αλμωπίας (πολιτιστικοί σύλλογοι, σύλλογοι επαγγελματιών, αθλητικά σωματεία κτλ), οι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Περιφερειακή Ενότητα και απλοί πολίτες.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ:
Σάββατο 24 Μαρτίου 2018
Ώρα: 19:00
"Ξενιτίδειο" Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας
Είσοδος Ελεύθερη

Οργάνωση & Συντονισμός:
Μορφωτικός & Χορευτικός Συλλόγων Προμάχων «Οι Πρόμαχοι»

Υποστήριξη:
Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...