Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Μορφωτικός & Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι": Ημερίδα για τη Μακεδονική Παράδοση της Αλμωπίας. (Βίντεο)


 Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 στο "Ξενιτιδειο" Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλμωπίας στις 19:00 ο Μορφωτικός & Χορευτικός Σύλλογος Προμάχων "Οι Πρόμαχοι" με την υποστήριξη της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων πραγματοποίησε μια ημερίδα με θέμα την Μακεδονική παράδοση της Αλμωπίας. 
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διαφύλαξης και μετάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομίας και οι θεματικές ενότητες που περιείχε ευελπιστούμε να ενημέρωσαν και να κάλυψαν το κενό που υπήρχε. 
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Νιχωρίτης καθηγητής του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας στο τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών και τον πλαισίωσαν ο κ. Γεώργιος Τάτσιος Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ο κ. Ιωάννης Γεωργίου Εκπαιδευτικός. Πριν τους ομιλητές καλωσόρισε τον κόσμο ο κ. Μπάτσης Χρήστος Πρόεδρος του Συλλόγου Προμάχων και τον συντονισμό ανέλαβε ο κ. Γιώργος Τσαμπούρης Αντιπρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (υπόλοιπης Ελλάδος) αλλά και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προμάχων. 
Στο τέλος τοποθετήθηκαν οι επίσημοι προσκεκλημένοι καθώς και απλοί πολίτες της Αλμωπίας.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένα την ημερίδα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...