Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

O Γιάννης Σηφάκης στο πρωθυπουργικό γραφείο για το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα 1200 αγροτών με την ΟΠ ΑΘΗΝΑ στην Πέλλα


Ο Γιάννης Σηφάκης στο γραφείο πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για το μεγάλο πρόβλημα 1200 αγροτών με την ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» στην Πέλλα
Μαζί του η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο πρόεδρος του ΣΕΑΣ Νίκος Μηνάς και ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Σκύδρας Νίκος Δημητριάδης
Εκ μέρους του γραφείου του πρωθυπουργού στην συνάντηση συμμετείχε η Διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου Κατερίνα Νοτοπούλου και ο ειδικός σύμβουλος νομικός Γιάννης Αντωνιάδης. 
Ο βουλευτής ανέλυσε το πρόβλημα και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει ως τώρα για την επίλυση του. Το πρόβλημα ξεκινά από το 1993 και έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο 1200 ως τώρα αγρότες με δεσμευμένα ΑΦΜ και καταλογισμούς περί τα 3.000.000,00 € αλληλεγγύως και στο όλον στον καθένα. 
Και ο αριθμός των παθόντων θα αυξάνεται γιατί μεταφέρεται και στους κληρονόμους των αρχικά εμπλεκομένων.
Αναφέρθηκε στην μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στην Σκύδρα πριν μια βδομάδα με συμμετοχή εκατοντάδων αγροτών.
Κατατέθηκε από τον βουλευτή φάκελος με τα πλήρη στοιχεία της υπόθεσης.
Γίνεται προσπάθεια από το Υπουργείο Οικονομικών για νομοθετική αντιμετώπιση του πολύ δύσκολου αυτού προβλήματος με δεδομένο ότι οι συναλλαγές της ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» θα μπορούσαν να απαλλαγούν από τον ΦΠΑ.
Ζητήθηκε και εν όψει του αναπτυξιακού συνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας η παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προς τους αρμόδιους Υπουργούς για την καλύτερη και ταχύτερη αντιμετώπιση του μεγάλου αυτού κοινωνικού προβλήματος.
Η κ. Κατερίνα Νοτοπούλου απαντώντας είπε ότι θα μεταφέρει άμεσα στον πρωθυπουργό το αίτημα αναγνωρίζοντας ότι έχει εξελιχθεί σε μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...