Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018

Στην παράσταση "Παραμύθι χωρίς όνομα" από την Θεατρική Ομάδα Περίκλειας.


Αντί ανούσιων περιγραφών, σχολίων και χρονογραφημάτων, συναισθήματα...

Συναισθήματα που σου σκιρτούν τα εσώψυχα, που σε κάνουν να αναθαρρείς και να πείθεσαι ότι τίποτα δεν χάθηκε, ότι όλα μπορούν να ανατραπούν, όπως στο έργο που παρακολούθησες, αρκεί να πιστέψεις στη δύναμή σου και στην ατσαλένια ισχύ που σου δίνει η ενότητα και η αγαστή συνεργασία.
Συναισθήματα αισιοδοξίας, θαυμασμού, εκτίμησης και "ζήλιας" για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι επιμένουν να πολεμούν ενάντια σε όλα τα κακά, ριζωμένοι στον απομακρυσμένο τόπο τους, αρνούμενοι να τον εγκαταλείψουν, τουναντίον μάλιστα, που τον αγαπούν και τον ποτίζουν καθημερινά με τον ιδρώτα της ψυχής τους, που τον οργώνουν με το αλέτρι του πνεύματός τους και τον σπέρνουν με μικρά μικρά σποράκια καθημερινά και που προσεύχονται στον φωτοδότη Ήλιο να επιτελέσει την φωτοσύνθεση της σωματικής και πνευματικής Δημιουργίας.

Βαθιά υπόκλιση λοιπόν στην ασταμάτητη ατμομηχανή της Θεατρικής Ομάδας Περίκλειας.Σχετικό...Στην παράσταση "Παγιδευμένοι" από την Θεατρική Ομάδα Περίκλειας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...