Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για την δημιουργία της Β ομάδας του Αλμωπού Αριδαίας


Ξεκίνησε  τον σχεδιασμό για την προσεχή χρονιά η δεύτερη ομάδα του Αλμωπού, με απόφαση του Δ.Σ. 
Από την Δευτέρα 21-5-2018 ξεκίνησαν οι προπονήσεις για την δημιουργία της Β ομάδας του Αλμωπού Αριδαίας υπό την καθοδήγηση του προπονητή Κ. Κανωτίδη Ιωάννη και θα συνεχιστούν έως και 15-6 με σκοπό την σωστή ενημέρωση των στόχων της ομάδας καθώς και του  προπονητικού πλάνου που θα ακολουθήσουμε από την αρχή της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου.
Η Β ομάδα θα συμμετέχει ενεργά στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ με το δυναμικό της να προέρχεται εξ ολοκλήρου από την ακαδημία του Αλμωπού καθώς και των παιδιών που είχαν  δοθεί δανεικοί τον περσινό Αύγουστο. Ήδη η ομάδα ξεκίνησε τις προπονήσεις με 22  ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει σε  συμφωνία με την διοίκηση, καθώς και άλλους 7 που είναι στο πλάνο μας ώστε να προστεθούν  στο  δυναμικό.
Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας μας είναι η σωστή δουλεία στην προπόνηση και  η σωστή καθοδήγηση ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας να στελεχώσουν με τη σωστή νοοτροπία κάποια στιγμή την μεγάλη ομάδα του Αλμωπού.
Η Διοίκηση του Αλμωπού θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην Β ομάδα , διότι με το υπάρχον δυναμικό από τις ακαδημίες μας , κάθε χρόνο θα μπορούν  8 με 12 ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν και να στελεχώνουν την Β ομάδα. 
Τέλος , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς όλων των παιδιών από τις ακαδημίες  για την άψογη συνεργασία  στη συγκεκριμένη μας απόφαση.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...