Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Ο κ. Σοφοκλής Σαμαρτζίδης είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας.


Ο ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΣΑΜΑΡΤΖΙΔΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ο κ. Σοφοκλής Σαμαρτζίδης, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ., είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας.
Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Παράλληλα, τον ενημέρωσε για κάποια τρέχοντα ζητήματα, ενώ τόνισε ότι προχώρησε στην επιλογή ενός νέου ανθρώπου, που έχει δώσει δείγματα γραφής ,ως επιτυχημένος επαγγελματίας και έχει πραγματική διάθεση να προσπαθήσει για να φανεί αντάξιος αυτής της σημαντικής θέσης που αναλαμβάνει.Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην κατεύθυνση του ίδιου προσωπικά και αυτής της Δημοτικής Αρχής ,
η οποία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στους νέους ανθρώπους , δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποδείξουν τις ικανότητές τους.Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους κατέθεσαν αίτηση και βιογραφικό για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αλμωπίας.
Ο κ. Σαμαρτζίδης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και υπογράμμισε ότι οι απαιτήσεις της νέας του θέσης είναι πολλές και σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, γι’ αυτό θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθεί στο βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει. Παράλληλα, τόνισε ότι αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από τη Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα, η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου, όπου έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου και ο νέος Γενικός Γραμματέας είχε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Στη συνέχεια έγινε σύγκλιση του Ιδιαίτερου Γραφείου του Δημάρχου και συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...