Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ LET’S DO IT GREECE 2018



ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ LET’S DO IT GREECE 2018

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας συμμετείχαν και φέτος στην εθελοντική, περιβαλλοντική δράση ¨Let’s Do It Greece¨ την  Παρασκευή 27 Απριλίου μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠμεΑ και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αριδαίας και συγκεκριμένα με πεδίο δράσης καθαρισμού, βελτίωσης και εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου του Κέντρου ΚΔΑΠμεΑ ¨ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ¨.
Μετά από τη δράση που πραγματοποιήσαμε, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας
·         Τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας
·         Τον κ. Γεωργιάδη Θεόδωρο για την προσφορά λουλουδιών
·         Τον κ. Σιώπη Ιωάννη, για την διάθεση του πολύτιμου χρόνου του ώστε να δημιουργήσει όλες τις υποδομές για το φύτεμα των λουλουδιών.
·         Το σούπερ μάρκετ Family Αριδαίας, για την ευγενική χορηγία στα υλικά για την Παρασκευή παγωτού.
·         Τον Δημήτρη Μιχαηλίδη ο οποίος έχει την εβδομαδιαία διαδικτυακή εκπομπή ζαχαροπλαστικής «Pastry Desings» στο youtube και ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά μας και μας παρασκεύασε υπέροχο παγωτό για τους μαθητές αλλά και για όλους όσους συμμετείχαν στη δράση.
·         Τον Αντιδήμαρχο κ. Αβραμίκα Στέφανο, τον Προϊστάμενο κ. Ιατρίδη Γεώργιο, καθώς και τους εργαζομένους του Εργοταξίου του Δήμου μας
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους μαθητές του ΚΔΑΠμεΑ και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας που έγιναν μια ωραία παρέα και συμμετείχαν με χαρά και ενθουσιασμό, ομορφαίνοντας τον χώρο, φυτεύοντας πολύχρωμα λουλούδια και ακόμη περισσότερο ευχαριστούμε για το παράδειγμα εθελοντισμού, συνεργασίας και αγάπης για το περιβάλλον, τα συναισθήματα χαράς και τα μαθήματα ζωής που μας χαρίζουν κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί τους.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...