Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Μήνυμα της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου - Αηδονά στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Μήνυμα της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου - Αηδονά στους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Σε μήνυμά της με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων σε Επαγγελματικά και Γενικά Λύκεια, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει:

«Ξεκινάει για εσάς, τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων μια περίοδος με ένταση, άγχος, ψυχική και σωματική κούραση.

Η προσπάθεια που καταβάλλατε στη διάρκεια των μαθητικών σας χρόνων αποκτώντας τις απαιτούμενες γνώσεις ήταν μεγάλη και, καταφέρατε να φτάσετε στο σημείο να είστε υποψήφιοι για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σας αξίζουν συγχαρητήρια.

Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα μας τί χρειάζεται να συνδυάσει κάποιος για να επιτύχει το στόχο του, μιας και με τη συνδρομή των καθηγητών σας προετοιμαστήκατε για να αντιμετωπίσετε την πρόκληση των εξετάσεων, με συνεργασία και υπομονή.

Εξίσου σημαντική είναι η παρουσία και η βοήθεια, οικονομική και ψυχολογική, των γονιών σας, οι οποίοι συντάσσονται με εσάς και αγωνιούν.

Σε όλους σας θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα. Και μην λησμονείτε ότι οι εξετάσεις είναι μόνο η αρχή της πραγματικής σας ζωής, η οποία παρουσιάζει τόσες χαρές όσες και δυσκολίες.

Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά
Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας»           

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...