Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου κ. Παντελή Κόγιου.


ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ο κ. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΓΙΟΣ, ΕΝΩΠΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο, η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου κ. Παντελή Κόγιου.
Ο Δήμαρχος μίλησε με θερμά λόγια για τον κ. Παντελή Κόγιο, τον οποίο καλωσόρισε στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Αυτοδιοικητική οικογένεια. Επίσης, του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει.
Ο κ. Παντελής Κόγιος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του Δημοτικού Συμβούλου, με γνώμονα το καλό του τόπου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...