Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Κανονικά συνεχίζεται η υλοποίηση των τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας
Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Η υλοποίηση των έργων που έχει προγραμματίσει η Π.Ε. Πέλλας συνεχίζεται απρόσκοπτα»


Κανονικά συνεχίζεται η υλοποίηση των τεχνικών έργων και παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το τρέχον έτος.

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία οι εμπεριστατωμένες εισηγήσεις της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά που αφορούσαν σημαντικές παρεμβάσεις για την Πέλλα.

Ειδικότερα, η Επιτροπή ενέκρινε κατά πλειοψηφία έργα ύψους 110.000,00 € τα οποία αφορούν «Κοπή Χόρτων και καθαρισμός ερεισμάτων οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας 2018», προϋπολογισμού 70.000,00 € και «Τοποθέτηση διατάξεων ελέγχου ταχύτητας εντός κατοικημένων περιοχών», προϋπολογισμού 40.000,00 €.

Επιπλέον, ψηφίστηκε, επίσης κατά πλειοψηφία, σε προηγούμενη συνεδρίαση, η «Έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Ηλεκτρονικού ∆ιαγωνισµού για την ανάθεση της σύµβασης του έργου: «Βελτίωση – επισκευή υφιστάµενων οδοστρωµάτων οδικού δικτύου ΠΕ Πέλλας (α) Τµήµατα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκη – Έδεσσα – Φλώρινα και (β) της Επαρχιακής Οδού 3 ∆ιασταύρωση µε Εθνική Οδό 2 (πλησίον Ριζαρίου) – Σεβαστειανά – Σκύδρα – Ριζό – όρια Νοµού Πέλλας», Προϋπολογισµού: 2.500.000,00 €», έργο που θα επιλύσει σημαντικά προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας.

Σε δήλωσή της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά αναφέρει: «Συνεχίζουμε κανονικά την υλοποίηση του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος σε ανάγκες που υπάρχουν και αντιμετωπίζουμε με όσα μέσα διαθέτουμε. Βελτιώνουμε την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύοντας την οδική ασφάλεια και διευκολύνοντας την πρόσβαση. Προωθούμε όλες τις παρεμβάσεις που έχουμε σχεδιάσει, μικρές ή μεγαλύτερες, δεδομένης της γραφειοκρατίας και του θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία μας. Ελπίζω και εύχομαι, στο άμεσο μέλλον, όταν θα προχωρήσουμε στην έγκριση κι άλλων έργων, οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων να λαμβάνονται ομόφωνα, διότι, όλοι μας πρέπει να εργαζόμαστε για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας».


Το επόμενο διάστημα η Π.Ε. Πέλλας πρόκειται να δημοπρατήσει έργα συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της και σε διάφορα σημεία όπου υπάρχουν ανάγκες με παρεμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 375.000,00 €.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...