Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Καθορισμός Ημέρας Θερινής Υπηρεσίας του 1ου ΕΠΑΛ ΑριδαίαςΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καθορισμός Ημέρας Θερινής Υπηρεσίας


Από το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας ανακοινώνεται ότι το σχολείο θα είναι ανοιχτό κάθε  Τετάρτη, κατά την διάρκεια των θερινών διακοπών, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας. Ειδικά την Τετάρτη 15 Αυγούστου, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της θρησκευτικής εορτής και θα ανοίξει την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 16 Αυγούστου για την εξυπηρέτηση μαθητών και κηδεμόνων.                                                                                                    Από τη Διεύθυνση

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...