Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

Σημαντικές επιτυχίες αθλητών του "Ίκαρου" Αλμωπίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βορείου Ομίλου.


Ολοκληρώθηκε χθες το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ» στην Καβάλα,όπου ο σύλλογός μας Ίκαρος Αλμωπίας συμμετείχε με 2 Αθλητές των Συνθέτων αγωνισμάτων:
ΤΗΝ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΤΟ ΕΞΑΘΛΟ.

Οι αγώνες ξεκινήσανε με ατομικά ρεκόρ και για τους δυο αθλητές μας στα εμπόδια,που ήταν και το πρώτο αγώνισμα.
Η ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΣΤΑ 80μ ΕΜΠΟΔΙΑ συνέτριψε το ατομικό της ρεκόρ (το οποίο ήτανε 13.71 από το μίτινγκ ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΣΙΔΗΣ), με επίδοση 13.14 η οποία της χάρισε την τρίτη θέση στο ξεκίνημα του πεντάθλου και ο ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με την σειρά του, πραγματοποίησε νέο ατομικό ρεκόρ 15.79 στα 100μ εμπ,(από 16.14 που κατείχε από το GP ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ), χρόνος ο οποίος του χάρισε την 5η θέση και ένα καλό ξεκίνημα!
Η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με την ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ (μετά την ολοκλήρωση των 3 αγωνισμάτων) και τον Καλκαβούρη Αθανάσιο (μετά την ολοκλήρωση των 4 αγωνισμάτων) στην 7η θέση!
Την 2η ημέρα ολοκληρώθηκαν και τα 2 τελευταία αγωνίσματα των συνθέτων.
Στο ακόντιο ο ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ βελτίωσε κατά 4μ το ατομικό του ρεκόρ με επίδοση 37.36, βολή η οποία του χάρισε την 3η θέση στο αγώνισμα του ακοντισμού και τον ανέβασε στην 6η θέση μετά την ολοκλήρωση των 5 αγωνισμάτων.
Τα σύνθετα ολοκληρώθηκαν με τα 600μ και 1.000 αντίστοιχα για ΠΕΝΤΑΘΛΟ και ΕΞΑΘΛΟ όπου οι αθλητές μας κάνανε και οι δυο ατομικό ρεκόρ και κατέλαβαν στο σύνολο την 6η ΘΕΣΗ 
Ο ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ 3.520 (προηγ επιδ. 3.394 βαθμοί ΚΑΒΑΛΑ) και την 7η ΘΕΣΗ Η ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΝΕΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ 2.926 ( προηγ επιδ 2.110 βαθμοί). 
Η προσπάθεια τεράστια και από τα δυο παιδιά μας και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...