Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Ο Δήμος Αλμωπίας.ανακοινώνει ότι υπάρχει επάρκεια όσον αφορά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνουν ότι υπάρχει επάρκεια όσον αφορά στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους συμπολίτες μας, καθώς επίσης και τους Συλλόγους της περιοχής μας, για την μαζική ανταπόκριση.

Ήδη συγκεντρώθηκαν πολλά είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα αξιοποιηθούν σε συνεργασία και συνεννόηση με τους Δήμους που έχουν πληγεί. Σε περίπτωση που υπάρξει και πάλι ανάγκη, θα ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση.

Παράλληλα, το Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 26/7/2018, εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο να συνδράμει με ένα οικονομικό ποσό μέσω της Οικονομικής Επιτροπής, ενώ παράλληλα ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών θα συνδράμει με φαρμακευτικό υλικό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...