Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας



Προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Κάλεσμα της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά στους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής να παρευρεθούν στη συνάντηση


Την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 και ώρα 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην αίθουσα συσκέψεων του 3ου ορόφου στο Διοικητήριο (Έδεσσα) με θέμα την προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά απευθύνει κάλεσμα στους μικρασιατικούς – προσφυγικούς συλλόγους της περιοχής μας να παρευρεθούν στη συνάντηση για την οργάνωση από κοινού με τους συλλόγους των εκδηλώσεων, προκειμένου «…να τιμήσουμε τη μνήμη των προγόνων μας και ο εορτασμός να λάβει ένα ευρύτερο ιστορικό και παλλαϊκό περιεχόμενο…», όπως χαρακτηριστικά τόνισε η κα. Αηδονά.

1 σχόλια :

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠ' ΟΠΟΥ ΖΗΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...