Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο από την Π.Ε. Πέλλας


Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο από την Π.Ε. Πέλλας

Οι προγραμματισμένες εργασίες στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ολοκληρώθηκαν μετά από σημειακές παρεμβάσεις σε τμήματα τα οποία εντάσσονται στα έργα που υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού δικτύου ΠΕ Πέλλας για το έτος 2017, 2018 και 2019» με προϋπολογισμό 963.000,00 € περατώθηκαν οι εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στην ανηφόρα του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας – Νοσοκομειακή Μονάδα Έδεσσας, όπως, επίσης, στην είσοδο της Τ.Κ. Άγρα, στη λεγόμενη «στροφή Μπάπκα».

Ταυτόχρονα, στην Τοπική Κοινότητα Κλεισοχωρίου έγιναν οι αποκαταστάσεις του οδοστρώματος οι οποίες περιλαμβάνονται στο έργο «Αποκατάσταση φθορών οδοστρώματος επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας» προϋπολογισμού 250.000,00 € ενώ, ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες εντός του οικισμού της Τ.Κ. Σωτήρας. Το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν κι άλλες εργασίες, μετά τον οικισμό της ομώνυμης κοινότητας, όπως και στη διασταύρωση για Μαργαρίτα.

Πέρα από τις προαναφερθείσες παρεμβάσεις, το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν εργασίες και σε άλλα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.

              Στο περιθώριο των εργασιών αυτών και λόγω των καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών ολοκληρώθηκε η κοπή δένδρων με επικίνδυνη κλίση προς το οδόστρωμα της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας – Αριδαίας (10 χλμ περιοχή “αεροπλάνο”) με τη συνδρομή συνεργείου υλοτόμων του Δασαρχείου Έδεσσας, του Δήμου Έδεσσας (παραχώρηση μηχανήματος, καλαθοφόρου και χειριστή), του ΔΕΔΔΗΕ Έδεσσας για την απομάκρυνση καλωδίων κατά την κοπή των δένδρων, της Τροχαίας Έδεσσας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας για το πλύσιμο του καταστρώματος της οδού.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...