Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΑΣ Πρόμαχοι - Δόξα Μελισσίου 3 - 2

Ποιοτικό ποδόσφαιρο, με συναρπαστική διακύμανση του σκορ παίχτηκε στο γήπεδο «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, όπου ο τοπικός ΑΣ Πρόμαχοι πέτυχε την απόλυτη ανατροπή κερδίζοντας την Δόξα Μελισσίου με σκορ 3-2.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και παίζοντας με επιθετικό πνεύμα, υπερίσχυσαν των αντιπάλων τους στο πρώτο ημίωρο του αγώνα πετυχαίνοντας μάλιστα δύο όμορφα τέρματα. Οι γηπεδούχοι αφυπνίστηκαν μετά το αρχικό σοκ και αντέδρασαν με πείσμα και πάθος, υπερφαλαγγίζοντας την σθεναρή άμυνα των φιλοξενούμενων και αποδίδοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 10' τεχνικό σουτ του Σιδηρόπουλου της Δόξας, η μπάλα χτυπάει το οριζόντιο δοκάρι και απομακρύνεται.
Στο 17' ανατρέπεται στην περιοχή των γηπεδούχων ο Σιδηρόπουλος από το Γ. Νάνο των Προμάχων, το πέναλτι χτυπάει ο ίδιος και σημειώνει το 0-1.
Το 0-2 πετυχαίνει ο Καπουσούζης στο 26' με πλασέ σουτ, εκμεταλλευόμενος  λάθος της αντιπάλου άμυνας.
Στο 29' έρχεται η πρώτη αντίδραση των Προμάχων με κοντινό σουτ πλασέ του Gazy, γράφοντας το 1-2.
Ο εξαίρετος σήμερα Γ. Νάνος, που με την απόδοσή του επιβεβαίωσε τον ρόλο του πραγματικού ηγέτη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχικά, εκμεταλλεύεται μια σύγχυση στην άμυνα της Δόξας, και πλασάρει με επιτυχία σημειώνοντας το 2-2 στο 65'.
Το τελικό 3-2 πετυχαίνει με τεχνικό σουτ στο αριστερό παραθυράκι της εστίας της Δόξας, ο Τσιμτσιρίδης στο 82' λυτρώνοντας με τον τρόπο αυτό τους διψασμένους για βαθμούς γηπεδούχους.

Από τους Προμάχους διακρίθηκαν οι Γ. Νάνος (κορυφαίος του αγώνα), Μιχαηλίδης, Κώνστας και Τσιμτσιρίδης.
Από την Δόξα ξεχώρισαν οι Βασιλειάδης, Φωστηρόπουλος, Σιδηρόπουλος και Χατζηδάκης.

Η διαιτησία του κυρίου Τρυψιάνη (Αδραμάνης – Λαμπρίδης) ήταν πολύ καλή και ακριβοδίκαιη.

ΑΣ Πρόμαχοι: Μπελητάσιος, Γ. Νάνος (Ν. Νάνος), Μιχαηλίδης, Μεσκίνης (Άτζος), Ledy, Κώνστας, Κοτζαμανώλης (Σατζάκης), Μούγιος, Τσιμτσιρίδης, Gazy (Καλογιάννης), Μίτσκας. Προπονητής: Δεμίρης.

ΔΟΞΑ Μελισσίου: Βασιλειάδης, Λητοβόλης (Τζάτσης), Βερβελής, Φωστηρόπουλος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Λιτοβόλης, Χατζηδάκης, Καπουσούζης, Δουλκερίδης (Τουλγαρίδης), Φουρεράι (Χαρμανάς). Προπονητής: Ντιμτσούδης.

































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...