Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Κατάληψη του Γυμνασίου Προμάχων για τη Μακεδονία


Στον χορό των κινητοποιήσεων μπήκε και το Γυμνάσιο των Προμάχων, πραγματοποιώντας κατάληψη, διαδηλώνοντας με τον δυναμικό αυτό τρόπο την αντίθεση της πλειοψηφίας σχεδόν των μαθητών στο επιχειρούμενο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας.
Οι μαθητές, ύστερα από απόφαση του δεκαπενταμελούς τους συμβουλίου, προέβησαν στο κλείσιμο του σχολείου από σήμερα Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και θα την συνεχίσουν μέχρι και την Παρασκευή 30 του μηνός.
Οι μαθητές, κάτοικοι της Σωσάνδρας και των Προμάχων, υποστηριζόμενοι από τους γονείς τους, κρατώντας Ελληνικές σημαίες, φωνάζοντας συνθήματα και τραγουδώντας το "Μακεδονία Ξακουστή", διατρανώνουν την πεποίθησή τους ότι δεν θα ανεχθούν το οποιοδήποτε ξεπούλημα του ιστορικού και αιματοβαμμένου ονόματος του τόπου, στον οποίο μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν με τα ιερά και όσια της πατρίδας μας.

"...Πως να κρυφτείς απ' τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα..."




















2 σχόλια :

τι καλα, το λουφαραμε και σημερα το σχολειο...

Μπράβο στα παιδιά τιμούν του προγόνους τους που πολέμησαν του Βούλγαρους Κομιτατζήδες και τους έδιωξαν από την Μακεδονία μας.

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...