Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Έργο Π/Υ 240.000,00 € για την πολιτική προστασία και ασφάλεια των πολιτών υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας στην Τ.Κ. Όρμας Δήμου Αλμωπίας



Έργο προϋπολογισμού 240.000,00 € για την πολιτική προστασία και ασφάλεια των πολιτών υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας στην Τ.Κ. Όρμας Δήμου Αλμωπίας


Τη σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση κοιτόστρωσης γέφυρας Ασπροποτάμου στην Τ.Κ. Όρμας» υπέγραψε υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία του κ. Κόντου, εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.
Το έργο έχει προϋπολογισμό 240.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Ιδίους Πόρους.
«Δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης παρέμβασης σε ένα σημείο που η επικινδυνότητα του αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Η αποκατάσταση κοιτόστρωσης της γέφυρας σε δρόμο που οδηγεί σε ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό της περιοχής μας θα ενισχύσει την ασφάλεια των μετακινήσεων. Ευχαριστώ την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας για τη συνεργασία και την ωρίμανση των διαδικασιών των παρεμβάσεων που υλοποιούμε» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθανασιάδου – Αηδονά στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης.
Η μελέτη του έργου περιλαμβάνει την αποκατάσταση της κοιτόστρωσης της γέφυρας της επαρχιακής οδού Αψάλου – Πολυκάρπης – Λουτρών Λουτρακίου στον χείμαρρο Ασπροπόταμο – Μπέλιτσα. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν γενικές εκσκαφές, κατασκευή συρματοκιβωτίων, επισκευή σιδηρών κιγκλιδωμάτων γέφυρας κι άλλες απαραίτητες εργασίες στο πλαίσιο της σύμβασης του έργου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...