Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος: ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ



Ένας σύγχρονος, ανεξάρτητος, αυτοδιοικητικός συνδυασμός διεκδικεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι στην περιοχή της Αλμωπίας στις ερχόμενες εκλογές.
Θα κληθεί να οδηγήσει την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε σε μια εποχή που είναι ίσως από τις πιο δύσκολες.
Συναντήσαμε ανθρώπους που πονάνε και αγαπάνε τον τόπο τους. Ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον τους και για το μέλλον των παιδιών τους. Ανθρώπους που αντιστέκονται και πιστεύουν  ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ανθρώπους που ξέρουν ότι η αλλαγή θα έρθει από κάτω προς τα πάνω. Ανθρώπους  καθαρούς, με φρέσκιες ιδέες, που έρχονται να προσφέρουν. Αυτό  είναι κοινή δέσμευση όλων μας.
Αλλά-ΖΟΥΜΕ πρακτικές, αλλά-ΖΟΥΜΕ νοοτροπίες, αλλά-ΖΟΥΜΕ ιδέες! Είναι η αρχή μιας μεγάλης συλλογικής προσπάθειας. Μιας προσπάθειας να αλλάξουμε τον τόπο μας. Βάζουμε τον πήχη ψηλά. Δεν ζητάμε απλώς την στήριξή σας για μια ρηχή και χωρίς έμπνευση διαχείριση. Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας για να αλλάξουμε το τόπο μας γιατί ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος
Μπάτσης Χρήστος


#Εδώ_ζούμε #Δήμος_Αλμωπίας #Εκλογές_2019
Facebook: Εδώ Ζούμε

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...