Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Τον «ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ» παρουσιάζει η συντοπίτισσα ποιήτρια Βάσω Ρουμελή

Τον «ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΉ» παρουσιάζει η συντοπίτισσα ποιήτρια Βάσω Ρουμελή

Ο σύλλογος φίλων μουσικής ΑΡΙΩΝ, οι εκδόσεις “Ινφογνώμων” και η Βάσω Ρουμελή, σας προσκαλούν σε μία διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας την Κυριακή               7-4-2019 και ώρα 18:30, όπου η ποίηση, η πεζογραφία, η μουσική και το θέατρο σμίγουν στην παλέτα της τέχνης και αναδύουν αθανασία.

Η ποιητική συλλογή θα ξεδιπλωθεί με διαδραστικό τρόπο, χωρίς κουραστικές εισηγήσεις, με μοναδικό σκοπό να πετύχει το προσκύνημα στην πατρίδα και τον έρωτα.

                                   


 Βιογραφικό
Η Βάσω Ρουμελή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Τα τελευταία δέκα έξι χρόνια κατοικεί μόνιμα και εργάζεται ως υπάλληλος ΟΑΕΔ στην πανέμορφη Αριδαία του Νομού Πέλλας. 
Η πρώτη της ποιητική συλλογή «Το δάκρυ του Νόστου» εκδόθηκε το 2016 από τις Εκδόσεις Ινφογνώμων.    Έχει βραβευτεί  με 
έντεκα (11) βραβεία σε παγκόσμιους και εθνικούς διαγωνισμούς ποίησης. Μετά από τρία περίπου χρόνια έρχεται ο «Προσκυνητής» να συνδέσει το παρελθόν με το μέλλον, την στεριά με την θάλασσα, τους στίχους με την μουσική…


2 σχόλια :

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Άβυσσος το μυαλό και η ψυχή της γυναίκας,αλλού βρίσκεται και αλλού "ταξιδεύει".

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...