Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΠΑΛ Αριδαίας, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του κοινού, για την εθελοντική αιμοδοσία


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε  την  Δευτέρα 1η Απριλίου το ΕΠΑΛ Αριδαίας, με σκοπό την ενημέρωση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και του κοινού, για την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά μυελού των οστών και την μεταμόσχευση οργάνων. 
Ομιλητές ήταν: η κα. Αλεξίου Χριστίνα, επιστημονικά υπεύθυνη, επιμελήτρια Α΄,βιοπαθολόγος της Αιμοδοσίας Έδεσσας, η οποία μίλησε για την εθελοντική αιμοδοσία. Ο κος. Σμίας Χρήστος, διοικητής του Γ.Ν.Έδεσσας και Γ.Ν.Γιαννιτσών, διευθυντής αιματολογικής κλινικής του Ν.Παπανικολάου,  συνέχισε την παρουσίαση αναφορικά με την δωρεά μυελού των οστών και την μεταμόσχευση οργάνων. 
Τέλος, η κα. Τσουγένη Αικατερίνη, επισκέπτρια υγείας του Γ.Ν.Έδεσσας, μίλησε για την δωρεά μυελού των οστών και έλυσε όλες τις απορίες των παρισταμένων. 

Την Τετάρτη 3 Απριλίου η κινητή μονάδα αιμοδοσίας βρέθηκε στο χώρο του σχολείου μαζί με την κ. Τσουγένη, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αιμοδοσία από μαθητές και γονείς καθώς και λήψη επιχρίσματος για δωρεά μυελού. Οι 73 νέοι εθελοντές, αριθμός ρεκόρ για πρώτη φορά παρόμοιας δράσης, ενθουσίασαν τους υπεύθυνους του Νοσοκομείου και απέσπασαν τα πιο θερμά τους συγχαρητήρια. Στην δράση συμμετείχαν και μαθητές του ΓΕΛ με την καθηγήτριά τους κ. Περμεκερλή Μαρία.

Και οι δύο εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια του προγράμματος «Μια νέα αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...