Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019

Εγκαίνια της έκθεσης έργων & κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου ΑριδαίαςΜΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ –ΑΓΙΑΣΜΟ   ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ  Η ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΡΓΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ
ΤΟΥΝ 1ου ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Τα εγκαίνια της έκθεσης έργων & κατασκευών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας  έγιναν την Πέμπτη 16 Μαΐου  στις 12:00, από τον  αντιδήμαρχο Αλμωπίας Χουρσόγλου Χ... & τον Δ/ντη του 1ου Ε.Κ Όρλη Στ.
Τον Αγιασμό-Εγκαίνια, που χοροστάτησε ο πατήρ Στέφανος Σ.  τίμησαν με την παρουσία τους . Ο Περιφ. Σύμβουλος Πέλλας Ζέρζης Πέτ., Ο δ/ντης Β/μιας Εκπ/σης Πέλλας Μπαχαράκης Θ. ο πρόεδρος  της Σχολικής  επιτροπής Β/μιας εκπ/σης Δημ. Αλμωπίας Βέσκος Δημ., Πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Ο Περιφ. Συμβουλος Πέλλας Ανδρίτσος Γ., Ο εκπρόσωπος του 3ου ΠΕΚΕΣ Ράπτης Γ.,Οι δ/ντες των ΕΠΑ.Λ Αλμωπίας, Αστρανίδης Γ. & Παπανικολάου Χ.. Οι δ/ντες  των ΓΕ.Λ  Ρίζος χρ. & Παραστατίδης Ιωαν. Οι δ/ντες Γυμνασίων. Ο δ/ντης του ΕΕΕΚ Αριδαίας Ο δ.ντης του ΔΙΕΚ Αριδαίας Γιόρτσος Γ. Το μέλος το Γεν. Συμβ. Της ΑΔΕΔΥ Όρλης Ανδρ.  Ο πρόεδρος Της Α ΕΛΜΕ Πέλλας Πριβαρτιτσάνης Π. Πολλοί εκπαιδευτικοί, γονείς και φυσικά οι συντελεστές και δημιουργοί των έργων Μαθητές & Μαθήτριες
Στις σύντομες παρεμβάσεις τους οι Χουρσόγλου Χ, Ζέρζης  Π.& Όρλης Στ., αφού συνεχάρησαν τους Μαθητές/τριες και τους Εκπαιδευτικούς για το εντυπωσιακό  & άρτιο αποτέλεσμα, της 2ης έκθεσης ,τόνισαν την σημασία αλλά και την ανάγκη η δημιουργική εκπαιδευτική δουλειά, που γίνεται στα σχολεία  επαγγελματικής Εκπ/σης(ΕΠΑ.Λ) να μπορεί να είναι ορατή και να  τίθεται στην κρίση της κοινωνίας  του τόπου μας. Η έκθεση έργων & κατασκευών, απέδειξε ότι τα ΕΠΑ.Λ Της Αλμωπίας Δημιουργούν. Οι μαθητές/τριες με την στήριξη των εκπαιδευτικών τους, μέσα στα εργαστηριακά μαθήματα του  σχολείου, μπορούν και αποκτούν χρήσιμες και αποτελεσματικές για το επαγγελματικό τους μέλλον δεξιότητες /ικανότητες.
Η έκθεση θα είναι ανοικτή μέχρι και το Σάββατο 18/05/2019 13:30
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...