Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΔΑΟΚ ΠΕ Πέλλας ενημερώνει τους παραγωγούς μελιού (μελισσοκόμους)...


Το Τμήμα Κτηνιατρικής της ΔΑΟΚ ΠΕ Πέλλας ενημερώνει τους παραγωγούς μελιού (μελισσοκόμους) οι οποίοι διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στον τελικό καταναλωτή, στις Λαϊκές αγορές ή τα τοπικά καταστήματα, ότι μετά την Υπουργική Απόφαση (ΥΑ) 144/15067/24-01-2019 (ΦΕΚ Β΄466/18-02-2019) με την οποία θεσπίζονται κανόνες στα πλαίσια του Εθνικού Δικαίου και με σκοπό την επίτευξη των στόχων του Καν. 852/2004, προκειμένου να συνεχίσουν να το κάνουν αυτό και αποκλειστικά εντός των ορίων της ΠΕ Πέλλας (Νομός Πέλλας) που εδρεύουν, θα πρέπει να καταχωρηθούν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία. Για πληροφορίες να απευθύνονται στην Αν/τρια Προϊσταμένη του  Τμήματος Κτηνιατρικής κ. Μπαλάσκα Παναγιώτα, στο Διοικητήριο,  γραφείο 213 και τηλέφωνο 2381351336 για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών που αναφέρονται στις οδηγίες για την εφαρμογή της παραπάνω ΥΑ και την καταχώρησή τους. Σε περίπτωση που σε έλεγχο θα διαπιστώνεται η πώληση μελιού χωρίς την απαιτούμενη καταχώρηση θα επιβάλλονται οι κυρώσεις που προβλέπονται από τον Ν. 4235/2004.

                                                                                               Η ΑΝ/ΤΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ

                                                                                                  ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...