Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Αγιασμός των σχολείων (Δημοτικού, Γυμνασίου και Νηπιαγωγείου ) των Προμάχων.


Με λαμπρότητα και αισιοδοξία για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει, τελέστηκε από τον πατέρα Γεώργιο ο κοινός Αγιασμός των σχολείων (Νηπιαγωγείο – Δημοτικό – Γυμνάσιο) των Προμάχων.
Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαρία Γιουρούκη, ο εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Γιάννης Σέλκος, το διδακτικό προσωπικό, πολλοί γονείς και φίλοι των μαθητών και φυσικά οι φιλομαθείς μαθητές που έδωσαν πνοή και ζωντάνια στον χώρο των σχολικών συγκροτημάτων με τις φωνές, τα γέλια και τα τρεχαλητά τους.
Αξιοσημείωτη, η παρουσία του επί σειρά ετών διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Χρήστου Αμύνδα, ο οποίος με το έργο του κατά τη διάρκεια της θητείας του, άφησε εποχή με το στίγμα του και που όπως μας εκμυστηρεύτηκε, ακόμη και τώρα ύστερα από εννιά χρόνια απουσίας, νιώθει τον χώρο και τους μαθητές σαν κομμάτι του εαυτού του.
Την παράσταση κέρδισαν, όπως κάθε χρόνο, τα πρωτάκια, τα οποία απογαλακτίζονται σιγά σιγά και με δισταγμό και περηφάνια κάνουν τα πρώτα τους βήματα, σαν μεγάλοι πλέον.
Μετά την τελετή αναγνώστηκε μήνυμα με τις ευλογίες του σεβασιωτάτου Μητροπολίτη Ιωήλ προς τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.
Ακολούθησαν οι πρώτες οδηγίες προς τους μαθητές και η χρονιά ξεκινάει από αύριο, σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Καλή σχολική χρονιά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...